Video – Utbildning

Klicka på länkarna nedan för att öppna videomaterialet. Några av filmerna nedan har ett lösenord vilket är markerade med en ”*” efter namnet. De med * är för att de är låsta för partners och intern support.

Slutkund

(1) Utbildning av OS Mobile iOS samt webbaserad BackOffice
Genomgång av grunderna i webbaserad BackOffice samt hur det återspeglar sig i OS Mobile för iOS. Grundläggande funktionalitet i OS Mobile iOS.

Partners

(1) Installation av OS Mobile iOS samt grundkonfiguration *
I utbildningen går vi igenom att skapa en ny kund i partnerportalen, nytt terminalid, ny gateway, ny databas, ny webbaserad kontrollenhet. Därefter att installera programvaran på en valfri iOS enhet samt grundläggande konfiguration i backoffice för att skapa de första artiklarna och en startsida. Utbildningen riktar sig till att komma igång med en grundutbildning för att kunna installera OS Mobile för iOS som en partner.

(2) Installation av LETO Lokalt *
Genomgång av installation av LETO Lokalt med en VirtualBox samt till en server/kassa1. Grundläggande felsökning och även driftsättning av en iOS enhet. Är gjord för både TablePay och OS Mobile iOS.